Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
Rum 213
Författare:
Ingelin Angerborn
Utgivningsår: 2011
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 9789129681413
Kategori: Kapitel 9-12, E-Bok
SkräckSpöken

Rum 213

av Ingelin Angerborn

12 Fjärilsröster
Elvira skall vara på kollo i några veckor. Hon delar rum med Bea och Meja. Tjejerna skämtar lite om rumsnumret, 213. Hoppas att det inte för otur med sig. Elvira säger ingenting men på väg till kollot såg hon en bil med skylten RUM 213. Märkligt sammanträffande! Snart börjar konstiga saker att hända. Ett fönster blåser igen och saker försvinner. Finns det en naturlig förklaring?

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

»Ebba , 10år
Verklig, bra och spännande. finns i nyutgåva och som film.
»Julie Cordelia, 12år
Den här boken är jättebra. Det är samma författare som till månfågel, som jag också tyckte var bra. Rum 213 är verkligen bra uppbyggd, med spännande, men inte läskiga avsnitt. Boken handlar om otur, spöken, kompisar och kärlek. Den slutar inte direkt som man tänkt sig.... Bara att läsa boken. :) :)
»Vilma, 11år
Den var super bra och spännade. För alltid.. rekommenderar jag också om ni gillar spänning och spöken ska ni ta och läsa Rum213 och För alltid..
»Moa, 11år
Den är bra. Mina favoriter är Rum 213 och Sorgfjäril. Det är samma författare. Namn på författare:Ingelin. Efternamn på författare:Anerborn.
»Alma, 10år
den här är jätte bra.Och även lite läskig.Den är också spännande.jag kommer rösta på den såklart.jag brukar tipsa mina kompisar om rum 213

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

 Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen och tidigare Barnbokskataloger
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
» Barnens bibliotek/Kultur i Väst ansvarat INTE för den tryckta Barn- och Ungdomsbokskatalogen. Kontakta Kulturrådet för frågor om den. Här finnsInformation om Barn- och ungdomsbokskatalogen 2017–2018

-1