Välj söksätt
  • Barnensbibliotek
  • Webb
Search
 
 
Misstänkt ljus
Författare:
Kerstin Lundberg Hahn
Serie: Kajsa Del: 3
Utgivningsår: 2006
Förlag: Rabén & Sjögren
ISBN: 9789129664669
Kategori: Boktips på teckenspråk, Kapitel 6-9
Deckare

Misstänkt ljus

av Kerstin Lundberg Hahn

12 Fjärilsröster
Tredje boken om Kajsa och Johan. När Kajsa och Johan är ute och tältar ser de ett mystiskt ljus. De blir både rädda och nyfikna och bestämmer sig för att ta reda på vad det är de ser. En kvinnlig präst flyttar in i byn. Hon verkar väldigt trevlig. Just därför är det konstigt att någon skickar hotbrev till henne. En eldsvåda väcker också frågor. Vad är det som håller på att hända i den lilla byn?

Författaren har även skrivit detta:

 
 

Vad tycker andra om boken?

»Alicia, 12år
Den är bra och spännande!
», -1år
Detta är tredje boken om Kajsa och Johan och nu är det sommar lov. Kajsa är hos sin farmor på landet där Johan bor. En natt så tältar dom och plörtsligt hor dom ett ljud.. Det är ljudet från torra kvistar som knäcks av att någon går på dom. Dom tittar försiktigt ut och får se ett litet gultljus en bit bort i skogen. Ljuset rör på sej. Dom följer efer ljuset och hittar en tjej som sitter på en stubbe. Hon heter Anki och är foster barn hos en familj i byn... Men sen reser Johan bort och det händer en massa saker........!!!!
», -1år
Plötsligt händer det så konstiga saker i byn. Det brinner vid farmors hus, Kajsa och Johan ser mystiska ljussken när de tältar, nya prästen får hotfulla brev. Kajsa misstänker att den nya tjejen i grannhuset ligger bakom allt.
», -1år
När Kajsa Och tältar ser de mystiska ljus sväva ute i skogen. Det börjar brinna i farmors hus och anonyma brev dyker upp. Jag tycker att den är väldigt bra och spänande. LÄS DEN!!!!!!

Vad tycker du om boken?

Namn:

Ålder:

Vad tycker du om boken?

Skicka in

 Böckerna visas i nyast-ordning. Använd Avancerad sök om du vill leta på fler sätt. 

Sätt betyg på böckerna genom att klicka på fjärilarna. 1 fjäril = dålig - 5 fjärilar = superbra. Eller skriv ett bokomdöme!
Se om boken finns på just ditt bibliotek, som e-bok eller som talbok. Lyssna på en Bokpuff eller se presentationen teckentolkat.
Om du loggar in kan du skapa och spara boklistor i ditt krypin.

» Om katalogen och tidigare Barnbokskataloger
» Copyright/information om ämnessymbolerna 
» Barnens bibliotek/Kultur i Väst ansvarat INTE för den tryckta Barn- och Ungdomsbokskatalogen. Kontakta Kulturrådet för frågor om den. Här finnsInformation om Barn- och ungdomsbokskatalogen 2017–2018

-1