Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 

Nyfiken på skräck. Bild på fladdermus med hemska tänder.

Vad är du rädd för?


Det finns många sorters rädslor. Man kanske inte är rädd för spöken men för att behöva äta nåt man inte gillar, eller de stora grabbarna på skolgården eller spindlar... Vad är du rädd för?
Värst är nog ändå spöken och monster och zombies, eller? Här får du lite boktips och länkar att skrämma upp dig med :-).
 


spöke

Fler boktips? Klicka på fladdermusen!

Läskiga böcker om spöken, häxor, oknytt och odöda...

 

Lyssna på Kyrkogårdsboken  på Unga radioteatern.

  

Lyssna på podcasten Död mans pod så får du veta mer om spöken och andra väsen och höra riktigt läskiga historier. Tobias som är skolbibliotekarie på Kronan skolan i Trollhättan hittade lite ljudfiler på en gammal dator och gjorde om dem till en podd. Lyssna om du vågar! dodmanspod.blogspot.se eller prenumerar. Finns också iTunes så du kan prenumerera till t ex Podcaster. Sök på död mans pod!

Spöken, vampyrer och lite monster 2014

 

Böckerna på affischen - skräckboktips från 2013

         

En faktabok

Omslag till boken Rädsla - så funkar det

Rädsla - så funkar det av Nicolas Jacquemont

Men vad är rädsla egentligen och vad händer i kroppen när man blir rädd? Vem kan man prata med sina rädslor om, är rädsla farligt? Här får du du svaren på dina frågor.

 

 

Affisch att skriva ut

Skräckiga och spökiga boktips - affisch att skriva ut om du vill.

Tips på böcker som det spökar i. Filen är en pdf i A3. Alla titlarna är utgivna i år och du hittar dem här bredvid till vänster. 

Skräckböcker från 2013

Högerklicka här och välj Spara länk som... om du vill skriva ut affischen. Den är gjord som pdf i A4 men välj gärna att skriva ut den som A3 - och i färg förstås :). Alla böckerna hittar du här bredvid till vänster. 

-1