Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
Author: bokjurynblogg Created: 2009-09-02 11:19
Bokjuryn tipsar och informerar

Nu packar Bokjuryn 2010 ihop för i år...

Read More »

Läs, läs, läs. Titta, titta, titta. Bilderböcker!

Read More »

En bilderbok kan se ut på så många sätt som det finns bilderboksskapare. I den mängd som kommer ut kan det ibland vara lite snårigt att navigera men när man väl hittar en härlig bilderbok.. då är det en läsnjutning!

Read More »

Årets konferencier på Bokjuryns avslutningsfest är författaren Mårten Sandén. Bokjuryn skickade några frågor till honom och här är hans svar.

Read More »

Det finns många böcker om spöken. Vågar du läsa?

Read More »

Här kommer tips på några sorgliga böcker som inte lämnar ett öga torrt.

Read More »

Framtiden. Vad som händer om fem minuter, fem timmar eller till och med fem dagar kan vi veta och planera. Men fem år fram i tiden, hur är det då? För att inte tänka 500 år framåt..

Read More »

Vilken slags böcker skrattar du åt? Absurda, dråpliga, pinsamma eller finurliga böcker? Här är ett urval av böcker från 2010 att ha rolig med!

Read More »

I tidigare inlägg har jag visat Bokjuryn bakom kulisserna. Ni har fått följa med på Bokmässan, sett paketröran samt blivit presenterade för mina kollegor på Sbi. Nu är det dags igen att ta ett kliv bakom kulisserna.

Read More »

Du behöver inte betala en dyr flygresa för att åka utomlands och uppleva ett nytt land. Gå till närmaste bibliotek så kan du resa till Kenya, Frankrike, Alaska, Peru, Danmark.... ja, överallt. Det kanske inte alltid blir en rolig resa men den kan bli intressant, läskig, skrämmande och såklart ibland även rolig.

Read More »

-1