Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
Author: bokjurynblogg Created: 2009-09-02 11:19
Bokjuryn tipsar och informerar

Vilken slags böcker skrattar du åt? Absurda, dråpliga, pinsamma eller finurliga böcker? Här är ett urval av böcker från 2010 att ha rolig med!

Read More »

I tidigare inlägg har jag visat Bokjuryn bakom kulisserna. Ni har fått följa med på Bokmässan, sett paketröran samt blivit presenterade för mina kollegor på Sbi. Nu är det dags igen att ta ett kliv bakom kulisserna.

Read More »

Du behöver inte betala en dyr flygresa för att åka utomlands och uppleva ett nytt land. Gå till närmaste bibliotek så kan du resa till Kenya, Frankrike, Alaska, Peru, Danmark.... ja, överallt. Det kanske inte alltid blir en rolig resa men den kan bli intressant, läskig, skrämmande och såklart ibland även rolig.

Read More »

Under 2010 kom det ur ett helt gäng fina, bra, intressanta och nyskapande serier. Läs en eller varför inte allihop!

Read More »

Det är mycket som händer i skolan. Prov ska klaras, raster ska lekas, klasskamrater ska umgås med. Ibland åker man till badhuset, ibland är någon dum och retas och ibland försover man sig och kommer för sent. Här är ett gäng böcker om skolans värld - på olika sätt.

Read More »

Många är det som älskar att med böckernas hjälp få fara till andra världar, träffa drakar och hitta magiska föremål. Välkommen in i fantasins värld - läs en fantasy!

Read More »

Det är många som på sin fritid håller på med en sport. Det kan vara allt från dans, fotboll och innebandy till ridning eller badminton. Missa inte att det även finns massor av spännande sportböcker! Här kommer ett urval. 

Read More »

Bruna, gula och gröna löv! I klass 3A, Rödebyskolan ger man Bokjury-böckerna olika löv. Visst låter det spännande!

Read More »

Ute yr just nu snön, det är kallt och isigt. Varför inte ta och läsa en bok om kärlek, kanske kan du bli lite varm inombords och om hjärtat då.

Read More »

Medan julmaten smälter är det perfekt att krypa upp i soffhörnet med en bra bok. Här är några förslag om du vill läsa om ett riktigt spännande äventyr!

Read More »

-1