Select the search type
  • Site
  • Web
Search
 
Author: bokjurynblogg Created: 2009-09-02 11:19
Bokjuryn tipsar och informerar

Maria Schedvin är skolbibliotekarie/mediepedagog på Bäckagårdsskolan i Husie och bloggar på på pedagog malmö. Här får vi ta del av hennes blogginlägg om Bokjuryn.

Read More »

Vi kan nu presentera Bokjuryns andra ambassadör - Kristoffer Zetterstrand. 

Read More »

Nytt för årets omgång av Bokjuryn är att vi presenterar Bokjuryambassadörer. Dessa ska hjälpa till att sprida Bokjuryn och dess budskap. 

Read More »

Barnensbibliotek och Bokjuryn finns på Instagram. Hjälp oss gärna att tagga bilder med #bokjuryn och visa hur ni jobbar med Bokjuryn hos er.

Read More »

Vi har förbättrat röstningsfunktionen för barn som röstar själva. Nu finns det en modul direkt i krypinet där det går att rösta. 

Read More »

Vi vill redan nu flagga för att presskonferensen för Bokjuryn 2013 kommer att vara den 23 april 2014. Det innebär att den kommer att vara under påsklovet.

Read More »

Bokjuryn och Barnens bilbiotek var på Skolforum förra veckan. Det var jätteroligt att träffa så många lärare och bilbliotekarier och prata med er!

 

Read More »

Nu är årets barnbokskatalog här! Gå till ditt närmaste bibliotek eller skola för att hämta ditt exemplar. Passa på att ta ett bokmärke också :-)

 

Skolor och bibliotek med mera kan beställa kataloger genom att klicka här.  

Read More »

Vinnaren av en IPad i årets utlottning bland alla som varit med och röstat är Mick Karlsson.

Read More »

Nu har vi öppnat för röstrapportörer så att ni kan gå in och hämta ut lokal statistik.

Read More »

-1